avagy hogyan építs brandet profin fillérekből

Sikeres Márkaépítők

Sikeres Márkaépítők

Még mielőtt tikkelni kezdenél...csak nyugalom!

2019. november 20. - sikeresmarkaepitok

Valami pusztító energiák vannak egy ideje, hiszitek vagy sem, de kb. ami elromolhat az el is romlik és természetesen ez informatikai oldalon is igaz. Ilyenkor a legjobb, amikor hagyatkozol az intuícióidra, vagyis a megérzéseid útján haladsz ahelyett, hogy tikkelnél fél szemedre, mint a Motkány a Jégkorszakban.

Amikor a világ a feje tetejére áll és látszólag összeomlik, mert egy ilyen időszak van, lesz is még várhatóan, az nem miattad van feltétlen. Ha azt nézzük, hogy az elmúlt másfél hétben hány emberrel sikerült nézeteltérésbe keveredni, elromlott az autó, a honlap összeomlott, eltört egy bögre, kiborult a vadasmártás, sikeresen félreszámláztam....és még sorolhatnám....akkor ilyenkor sokan összeomlanának. 

De van más megoldás is.

Félreállsz kicsit, leülsz nyugiban és végiggondolod a dolgokat és a tikkelés helyett felülemelkedsz a problémákon. Nyilván az elromlott kocsi rossz, az eltört bögre is, de minden javítható. 

Bármilyen rossz szituáció keletkezik egy vállalkozáson belül, mindig lehetne bűnbakokat keresgélni. De minek?

Azzal nyilván nem lehet megoldani semmit. 

A másik út a higgadtság. Végiggondolni, hogyan oldottuk meg másképp. Miért történhetett meg valami és hogyan javítsuk ki? 

A karácsonyi őrület megindulása előtt rendszerezd a gondolataidat, nézd át az ajánlatokat, melyeket korábban kiküldtél, nézd végig, hogy mit kell ahhoz csinálnod ma-holnap-holnapután, hogy ha megrendelik mindet, amit kiajánlottál, akkor szállítani is tudd. 

Ha valakivel meggyűlik a bajod, ott is emelkedj felül. Várhatóan neki sokkal rosszabb, mint Neked és kb. azért rúg beléd, mert ettől neki pillanatnyilag jobb és kifejezheti a dühét, irigységét, rosszallását. De sokszor ez nem feléd irányul, hanem Te voltál pont ott az "útjában". 

 

süti beállítások módosítása